Foto’s

2017 kelnerloop Deurle

Eind augustus was er terug de kelnerloop op de kermis in Deurle. Traditiegetrouw namen we met enkele inwoners van hooglatem deel. Dit jaar mochten we naar huis met een derde en eerste plaats!

Kermis 40 jaar 2017

Kerstboomverbranding 8 januari 2017

Het was opnieuw gezelligheid troef op de kerstboomverbranding gisterenavond. Het koude en miezerige weer kon vele buren niet weerhouden om af te zakken voor een lekker glühwein, chocomelk of braadworst. We zien jullie graag terug op ons feestweekend eind juni ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van Wijkcomité Hooglatem!

Ontbijt je fit september 2016

Kermis 24 – 26 juni 2016

Sinterklaas 05/12/2015

Kermis 2015

Kerstbomenverbranding 10/01/2015

Een gezellig samenzijn voor de inwoners van Hooglatem. 
De buren Krijgen uitgebreid de gelegenheid om elkaar het allerbeste toe te wensen voor het nieuwe jaar.
Tijdens deze jaarlijkse kerstboomverbranding schenkt Het wijkcomité aan iedere inwoner een gratis glaasje glühwein.
Tegenwoordig wordt dit georganiseerd in samenwerking met de Scouts en Gidsen van Latem. 
Wij zijn hen hiervoor heel dankbaar!

Sinterklaas 06/12/2014

Rond de periode van Sinterklaas maken wij traditie getrouw een afspraak met de heilige man voor een rondgang door de straten van Hooglatem. 
Inwoners van Hooglatem kunnen zich inschrijven voor een bezoekje van de sint, vergezeld door zijn piet(en).
Voor meer foto’s KLIK HIER. Vergeet ons niet te liken op facebook!

Kermis zondag 29/06/2014

Zondag zit het programma afgeladen vol met het jeugdvoetbaltornooi dat een zeer sterke traditie heeft.

Het gratis Hooglatemaperitief op zondagmiddag lokt steeds opnieuw een volle feesttent. De verschillende Latemse muziekensembles zorgen voor de muzikale omlijsting. Een lekkere barbecue vervolledigt het feestgebeuren.

De zondagnamiddag kiezen we graag voor de gezellige ambiance van een steengoede jazzgroep. Traditioneel sluiten we de kermis af met de tombola, waar vele prachtprijzen de winnaars nog een extra kermisgevoel geven.

Kermis zaterdag 28/06/2014

Zaterdagmiddag zetten we in met de onovertroffen “cultuur-historische” fietstocht, waar je op plaatsen komt, waarvan je zelfs als jarenlange inwoner van Latem nauwelijks het bestaan van kent. Tot in de puntjes voorbereid door onze trouwe medewerker Chris De Clercq.

Zaterdagavond is de feestavond bij uitstek. We kiezen graag voor jong talent en muziekgroepen uit eigen omgeving. Vorig jaar verzorgde de groep “No Problems” een zeer gesmaakt optreden. Voor de feestvierder aansluitend een spetterende dansavond.

Kermis vrijdag 27/06/2014

De driedaagse kermis – traditioneel het laatste weekend van juni – begint op vrijdagavond en heeft een eerder ontspannend en ludiek karakter.
Vorig jaar mochten we het bonte gezelschap van “Les Folles de Gand” reeds voor de vierde keer verwelkomen in een bomvolle feesttent.

© 2024 Wijkcomité Hooglatem vzw . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.